Horia V. Mocanu & Fundatia FAR (Ascensiunea Romaniei) / Interviuri si Proiecte pentru Romania / Dream Team


 

 

Reclame

3 gânduri despre „Horia V. Mocanu & Fundatia FAR (Ascensiunea Romaniei) / Interviuri si Proiecte pentru Romania / Dream Team

 1. http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/2925-Imi-doresc-mult-ca-Ministrul-Sanatatii-in-Romania-sa-fie-dr-Paul-Purea

  Imi doresc mult ca Ministrul Sanatatii in Romania sa fie dr. Paul Purea

  Saturday, March 17, 2012 10:12 PM

  From:
  „adi pop”
  View contact details

  To:
  paulpurea22@yahoo.com, ddd@dandiaconescu.ro, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, zalmoxa_adipop@yahoo.com, adipop@popservice.ro, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, administrator@cab.ro, cici7773@yahoo.fr, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, gabi@popservice.ro… more

  Stimate Domnule dr. Paul Purea,

  Sunt foarte bucuros ca putem sa comunicam si ca sunt acum sigur ca mesajele mele ajung la Dumneavoastra.

  Cele scrise de Marele nostru EROU – Mihai Eminescu cu cca 130 de ani inainte, m-au determinat sa punctez zilnic cate ceva la Proiectul ” Strategia Romaniei pe o mare perioada de Timp – 008 ” de unde sunt sigur ca vor apare in sinteza linii directoare, pe care o sa lucram pentru inceput. Va rog personal sa priviti cu ingaduinta la primele idei ale acestui proiect, considerand ca bunavointa comunicarii cu cei ce se implica la reconstructia Tarii ( in primul rand din punct de vedere Moral si ulterior Economic ), logica, continuitatea, perseverenta si experienta noastra pot ajuta la transpunerea lui in practica pe etape si subetape clare de lucru.

  Cu respect, va cer sprijin pentru a duce aceasta initiativa mai departe, alaturi de Tinerii carora le ” modelez ” primii pasi in Viata si bineinteles alaturi de membri SFATULUI BATRANILOR din ROMANIA.

  Timpul poate sa ne fie aliat, daca-l respectam. Sunt convins total ca Dumneavoastra apreciati CLIPA T0 pentru ca v-ati confruntat cu aceasta de mii, de zeci de mii de ori in Viata, datorita profesiei.

  V-am ascultat cu atentie la ultima emisiune de pe OTV unde ati vorbit despre Reforma Sanatatii. Este Adevarat ca aproape tot ce-a sugerat Domnul dr. Stoescu a fost punctat de Dumneavoastra. Cunoscandu-i capabilitatea in domeniul nutritional a Domnului dr. Stroescu, urmarindu-i de foarte multe ori emisiunile Tv la care a fost invitat, m-am bucurat ca exista dorinta de-a ajuta si de a ne fii alaturi. Ne cunaostem bine pentru ca am comunicat cu Domnia sa de multe ori pe email si pe messenger.

  In Romania sunt foarte multi Oameni capabili in mai toate domeniile de activitate. Trebuie doar sa-i cautam….
  In acest sens va supun atentiei o mica parte din sutele de e-mail-uri si mess-uri din comunicarile mele cu Domnul dr. neurochirurg Liviu Nuteanu. Profesionalismul Domniei sale m-a ajutat, din Spania, sa-mi recapat o mare parte din nervul optic diminuat foarte mult dupa cateva operatii de glaucom si de cataracta (dreptul), pe care le-am avut acum 5 ani.
  Pentru faptul ca a fost incantat de actiunile noastre de pe forumul anterior acestuia pe care lucram acum, am cazut de acord sa facem niste experimente stiintifice in trei laboratoare diferite la Caiova privind viitorul medicinii, medicina energo-informationala. In acest fel s-a demonstrat odata pentru totdeauna de capacitatile de necontestat ale Romanilor in domeniul bioenergiei si-al actiunii cu Forte PSI.
  http://www.sfatulbatranilor.ro/forum…-Liviu-Nuteanu
  http://www.sfatulbatranilor.ro/threa…a-mesaj-Romana

  O sa vina Timpul cand o sa ne intalnim. Stiti ca exista vorba aceia….Munte cu Munte, dar Om cu Om….
  Va asigur ca-mi va face mare placere sa ne vedem !

  Pana in acel Minunat moment cand DUMNEZEU ne ajuta sa ne intalnim, mi-as permite, cu ingaduinta Dumneavoastra, sa sugerez doi pasi logici pe care sa-i facem impreuna:
  1. Va rog sa-mi facilitati legatura directa, ( email, mess, tel. ), daca se poate, cu doua persoane foarte importante din conducerea PP-DD.
  Ma refer la Domnul Condurateanu – un OM cu un Suflet imens pe care-l aprciez foarte mult pentru acest lucru si cu Domnul Horia Mocanu. Cu Domnul Mocanu doresc sa discut, daca binevoieste sa facem acest lucru, despre partea Economica si cum putem sa punem BAZE Morale in acest domeniu de care Romania are nevoie urgent. Ati vazut cum pun problema modului de obtinere a banilor si ce consecinte deriva din aceasta.
  2. Comunicarile comune sa fie aduse si la cunostinta altor persoane ( de preferinta la cat mai multe ), in speranta ca si acestea se vor implica in tot felul de proiecte benefice atat lor cat si Romaniei. Un lucru important este acela ca fiecare Om, asa cum ati spus, sa anunte de intentiile noastre macar un alt Om si-n acest fel observandu-se public realizarile noastre, cat mai multi semeni normali sa ni se alature.

  Telefonul meu este acesta : – 0251 183627

  Multumesc mult pentru sprijin.
  Va doresc succes in tot ce faceti si-mi doresc sincer sa fiti investit in noul Guvern, ca Ministrul Sanatatii in Romania.

  O seara linistita,
  Adrian Pop

  –––––––––––-

  Stimate Domnule Adrian Pop ,

  iata-ne , din fericire , intr-o noua posibilitate de a comunica ( ma refer la „ingaduinta ” Timpului ) . Ma bucura toate mesajele Dvs. Sunt pline de umanism si intelepciune . De dorinta de a ajuta si a calauzi – pe cat va sta in putinta – pasii generatiei tinere . Este un lucru meritoriu .
  In legatura cu propunerile doctorului Stroescu , tot ce D-sa , si- a dorit ca eu sa aflu , sunt puncte – unele dintre ele esentiale – pe care eu le-am exprimat deja la OTV , si fac parte din Reforma nou conceputa a Sanatatii .
  Din pacate inca nu ne-am putut intalni pentru depanarea , si , o discutie ” prin viu grai ” , despre , si in analiza si sustinerea proiectelor noastre de viitor . Sper ca Timpul sa aiba grija si de un asemenea moment .
  Pana la acea clipa – dorita de mine – va adresez sanatate si putere deplina , in a putea face inca un pas inainte , pe drumul pe care ati pornit si mergeti de atata vreme !
  Cu stima ,

  dr. Paul Purea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s