ZIUA ÎN CARE FACEBOOK A CĂZUT !.. Cateva ore serverul facebook nu a functionat azi 07.03.2012 .. Tajikistan-ul a blocat accesul la Facebook, de frica unei revoluţii


 

Este real ,

Pe 07.03.2012 Faceebook nu  a putut  fi accesat cateva ore in intreaga  lume…

Defectiune  tehnica care  a  pun  in  umbra  cca 850 de  milioane  de  utilizatori in lume nemavirbind  ca este  cotat  pe  bursa  la  peste 100 miliarde  dolari !

 De  asemenea  este  de  notat ca  Tajikistan-ul  a blocat accesul la Facebook, de frica unei revoluţii !

Fosta republică sovietică Tadjikistan a blocat accesul local la Facebook şi la două site-uri ruseşti care au publicat un articol critic despre preşedintele Imomali Rahmon, care conduce Tadjikistanul de 20 de ani, relatează Reuters.

Blocajul a fost comandat de serviciul de comunicaţii al statului, iar utilizatorii care încearcă să acceseze siteurile sunt redirecţionaţi pe pagina furnizorilor de internet.

mai multe  vezi pe http://www.gandul.info/international/aceasta-tara-a-luat-decizia-sa-blocheze-facebook-care-este-motivul-9368749

http://www.tvdece.ro/7-martie-ziua-in-care-lumea-s-a-oprit-pentru-cateva-minute/ 

http://www.gandul.info/magazin/ziua-in-care-facebook-a-cazut-9376663 

ZIUA ÎN CARE FACEBOOK A CĂZUT

Postat la: 07.03.2012 09:17 Ultima actualizare: 07.03.2012 14:37

 UPDATE 10.20 Se pare că în acest moment Facebook şi-a revenit.


Facebook nu a funcţionat în această dimineaţă în România, afişând mesajul „Server not found”. Eroarea a persistat mai multe zeci de minute. În prezent, Facebook funcţionează, dar se încarcă în continuare greu. 

Pe un blog de tehnologie din Grecia, un utilizator a scris un post numit „Facebook a căzut pe 7 martie 2012”, în care spune că nu a putut accesa reţeaua de socializare în Grecia. „Ar putea fi o problemă în toată Europa, ar putea fi ceva global”, scrie bloggerul Andrew McCallum Crawford.    Lumea speculează că în spatele problemelor Facebook ar fi hackerii de la Anonymous

El spune că foarte multă lume a anunţat problema pe Twitter, cei mai mulţi glumind că au mai mult timp pentru cafea sau pentru muncă, dat fiind că Facebook nu mai funcţionează.

Postarea a strâns numeroase comentarii de la oameni din diverse ţări ale lumii, care spun că Facebook nu a funcţionat în această dimineaţă în: Marea Britanie, Egipt, Australia, SUA, Japonia, China, Africa de Sud, Germania, Olanda, Cehia şi Spania.

Citeşte şi Facebook Messenger for Windows: alternativă la Yahoo! Messenger?

Comentatorii de pe site-ul gândul spun că Facebook nu funcţionează nici în Franţa, Republica Moldova, Ungaria şi Turcia.

Pe Yahoo Answers a apărut un topic legat de căderea la nivel global a Facebook. Utilizatorii spun că Facebook nu merge sau nu mergea nici în următoarele ţări: Elveţia, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Slovenia, Belgia, Sri Lanka, Austria, Serbia, Bahrain, Irlanda de Nord, Nepal, Bosnia, Albania, Somalia, Macedonia, Suedia, Lituania, Danemarca, Arabia Saudită, Norvegia, Polonia, Africa de Sud, Croaţia, Indonezia, Israel şi multe altele.

Cele mai multe plângeri vin însă din România. Unii utilizatori spun că Facebookul a fost picat mai bine de două ore.

 Citeşte şi Facebook susţine că nu citeşte SMS-uri 

Citeşte şi STUDIU. Americanii, tot mai preocupaţi de confidenţialitatea datelor postate pe Facebook

 Citeşte şi FACEBOOK aşa cum îl ştii putea să dispară. Povestea studentului care a fost aproape să „distrugă un imperiu de 38 DE MILIARDE DE EURO” 

Citeşte şi 26 de lucruri pe care nu le ştiai despre Facebook

 Citeşte şi Ce ar putea să aibă în comun Pinterest şi Facebook

 Citeşte şi Obligat să-şi dea demisia din cauza unei fotografii postate pe Facebook 

Citeşte şi Cei mai importanţi oameni de la Facebook

 

 

Lasă un comentariu